O scrisoare din întregul personal și studenți absolvenți ai virusului Wuhan

- Feb 20, 2020-

O scrisoare din întreg

personal și studenți absolvenți ai virusului Wuhan

Tot personalul și studenții absolvenți:


De la izbucnirea noii epidemii de pneumonie a coroanei, membrii partidului, cadrele, angajații și studenții absolvenți ai întregului institut au pus în aplicare hotărâtă politica centrală a partidului și desfășurarea grupului partidului, păzit strict de epidemie și au luat inițiativa de a se angaja cercetare științifică și tehnologică. Însă recent, zvonurile de pe Internet au implicat unele zvonuri ale institutului nostru, cum ar fi „virusul coroanei noi provenit din sinteza artificială”, „virusul a fost scurs din P4”, „armata a preluat P4”, „un cercetător a murit din cauza unui virus scurgeri "," un student absolvent este "Pacienți zero", "un raport cu numele real al cercetătorului către conducerea institutului", etc., au provocat o atenție continuă din toate domeniile vieții, provocând mari prejudicii personalului nostru de cercetare care aderă la prima linie a cercetării științifice și, de asemenea, a intervenit serios în cercetarea științifică de urgență pe care am întreprins-o în război.


De la izbucnire, institutul nostru a dus toate lucrările pentru a efectua cercetări științifice. Colegii și colegii noștri au răspuns la apelul institutului și au luat inițiativa de a abandona vacanța Festivalului de Primăvară pentru a depăși multe dificultăți, a implementa cu strictețe prevederile de prevenire și control al epidemiilor și de gestionare a biosecurității de laborator și a cursei împotriva timpului și a nopții. Luptă-te în prima linie a „epidemiei” și îndeplinește responsabilitățile și responsabilitățile lucrătorilor științifici și tehnologici în „inovarea științei și tehnologiei, servind țara și slujind oamenii”. Platforma la nivel înalt de cluster pentru biosiguranță a institutului nostru aderă la scopul deschiderii către țările interne și străine și oferă, de asemenea, un sprijin puternic pentru cercetarea științifică relevantă a noilor coronavirusuri acasă și în străinătate.


În seara zilei de 30 decembrie 2019, după ce a primit probe de pneumonie neexplicată de la Spitalul Jinyintan din Wuhan, institutul nostru a organizat forțele peste noapte pentru a rezolva problema timp de 72 de ore consecutive. La 2 ianuarie 2020, a fost determinată întreaga secvență a genomului noului virus al coroanei. Tulpina de virus a fost izolată pe 5 mai. Banca națională de resurse antivirus a fost introdusă în depozitare și conservare standardizată pe 9 ianuarie. Ca una dintre agențiile desemnate ale Comisiei Naționale de Sănătate, secvența de virus a fost transmisă Organizației Mondiale a Sănătății pe 11 ianuarie. În același timp, s-au desfășurat o mulțime de activități în domeniile identificării agentului patogen, trasabilității virusului, detectării agentului patogen, medicamentelor antivirale și dezvoltării vaccinurilor, stabilirea modelului animal etc., și s-au făcut progrese bune. În plus, ca una dintre instituțiile desemnate din Wuhan, institutul nostru a participat la testarea patogenă a unei noi pneumonii cu virusul coroanei. Începând cu 26 ianuarie, au fost depistate un număr de aproximativ 4.000 de probe de tampon de gât la pacienții cu suspiciuni de pneumonie a coroanei noi. O echipă de personal și studenți absolvenți sprijină depistarea agenților patogeni din orașul Huanggang și contribuie la prevenirea și controlul epidemiilor.


Privind înapoi munca grea din ultima lună sau cam așa ceva, avem o conștiință clară!


Situația epidemică În prezent, cercetarea științifică și tehnologică este linia de front a războiului. Să ne unim îndeaproape în jurul Comitetului central al partidului cu tovarășul Xi Jinping în centrul său, să răspundem hotărât la apelul Comitetului central al partidului și să jucăm pe deplin rolul fortăreței de luptă a organizațiilor de partid la toate nivelurile și rolul exemplar al Membrii și cadrele de partid din primele linii ale cercetării științifice Cer tuturor să-și consolideze încrederea, să elimine interferențele, să se unească și să facă o treabă bună în cercetarea științifică și tehnologică și în prevenirea și controlul epidemiilor. Folosiți rezultate solide pentru a reflecta misiunea și responsabilitățile „echipei naționale” în știință și tehnologie. Suport tehnologic puternic!


În prezent, China lucrează din greu! Hai în Wuhan! Institutul nostru pentru virusuri Wuhan trebuie să alimenteze de asemenea!

Toți membrii echipei de conducere a Institutului de Virologie Wuhan, Academia Chineză de Științe


19 19 februarie 2020