Biologie chineză: 11 persoane cu tratament specific cu plasmă pentru pacienții reabilitati

- Feb 14, 2020-

Biologie chineză:

11 persoane cu tratament plasmatic specific pentru pacienții reabilitați

Beijing News Express În seara zilei de 13 februarie, China Bio a declarat că anticorpii cu grad ridicat de neutralizare a virusului au fost depistați în plasma pacienților cu pneumonie pneumococică recent recuperați. Experimentul a dovedit că poate ucide în mod eficient noul coronavirus. Tratamentul a 11 pacienți bolnavi critici a obținut rezultate semnificative. "


China Biological susține că, după testarea strictă a securității biologice a sângelui, inactivarea virusului și testarea activității antivirale, a pregătit cu succes plasmă liberă specială pentru tratamentul clinic. În China Biologic Bihan Institute of Biological Products, Sinopharm Wuhan Blood Products Co., Ltd., Wuhan First People's Hospital of Jiangxia District, Wuhan Blood Center, Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences and China Food and Drug Testing Institute Institute, în strânsă cooperare, a fost pus în tratamentul clinic al bolnavilor critici


Pe 8 februarie, folosind noul program de diagnostic și tratament al pneumoniei infectate cu coronavirus (cea de-a cincea ediție) ca ghid, prima fază a noului tratament cu plasmă fără coroană de 3 pacienți bolnavi critici a fost realizată în Primul Spital al Poporului din Jiangxia District, și în prezent este tratat cu spitale ulterioare. Peste 10 pacienți critici. Clinic, după 12 până la 24 de ore de tratament, principalii indicatori inflamatori din laborator au scăzut semnificativ, proporția de limfocite a crescut, indicatorii cheie precum saturația de oxigen în sânge și încărcarea virală și semnele și simptomele clinice s-au îmbunătățit semnificativ.


"Produsele speciale cu plasmă liberă Xinguan sunt donate cu plasmă de către anticorpi specifici cu virus nou-coroană cu prioritate ridicată, donate de pacienți de reabilitare, prelucrate după inactivarea virusului și testate împotriva anticorpilor de neutralizare a coroanei noi și a microorganismelor patogene multiple pentru pneumonia coroanei noi. Tratamentul pacienților bolnavi critici “.


Biologia chineză a menționat, de asemenea, că experții au spus că, din perspectiva patogenezei clinice, majoritatea pacienților cu pneumonie neocoronară după tratament și reabilitare vor produce anticorpi specifici împotriva neocoronavirusului din organism, care pot ucide și curăța virusul. În prezent, sub premisa lipsei de vaccinuri și a medicamentelor terapeutice specifice, utilizarea acestui produs plasmatic fără special pentru tratarea infecției cu neocoronavirus este cea mai eficientă metodă, care poate reduce semnificativ mortalitatea pacienților bolnavi critici.


Potrivit China Biologic, sub premisa lipsei actuale de vaccinuri și medicamente specifice, plasma pacienților convalescenți care se recuperează din pneumonia neocoronară este cea mai accesibilă resursă pentru tratamentul specific clinic.


Inițiativa biologică din China Pneumonia coronariană recuperează plasma donată. Condițiile donării includ „Reabilitarea pacienților cu pneumonie coronariană cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, infecție confirmată cu noul coronavirus, starea actuală de sănătate după externare, niciun alt disconfort și disponibilitatea de a-și dona propria plasmă ajută pe alții” și multe altele.

Conform conținutului propunerii, adresa actuală a donației se află la Casa de donare de sânge (Punctul de donație a plasmelor pentru pacienții cu reabilitare a pneumoniei coronariene noi) (nr. 234 Jiefang Road, districtul Wuchang, orașul Wuhan), iar numărul de telefon al contactului donației este 13871360262 (Wu Xiao), 17771457302 (Mao Min), 13886033659 (Mei Yu).


În seara zilei de 13 februarie, un reporter de la Beijing News a sunat la persoana de contact de mai sus. Personalul a declarat reporterului că casa de donare de sânge a fost construită și poate fi donată formal mâine. Acum, telefonul său este de asemenea pornit 24 de ore pe zi. Apelează la o programare pentru a dona sânge.


Conform datelor actuale, provincia Hubei a confirmat cumulativ 48.206 de pacienți cu pneumonie coronariană nouă și a vindecat 3.441 de pacienți