Presa japoneză: Membrii Comitetului Olimpic de Organizare de la Tokyo sunt de acord să amâne Jocurile Olimpice până în 2022

- Mar 18, 2020-

Mass-media japoneză:

Membrii Comitetului Olimpic de Organizare de la Tokyo

sunt de acord să amâne Jocurile Olimpice până în 2022

Potrivit raportului revistei sportive japoneze "Nikkan Sports" de pe data de 17, takahashi Takahashi, membru al Comitetului de Organizare a Jocurilor Olimpice, a propus amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo până în 2022, iar mulți membri ai Comitetului Olimpic au fost de acord. Se spune că Comitetul de Organizare al Comitetului Olimpic va organiza o întâlnire pe data de 30 pentru a discuta această chestiune.


Se pare că Takahashi Takahashi, membru al Comitetului Olimpic de Organizare de la Tokyo, a declarat într-un interviu acordat presei americane mai devreme că Jocurile Olimpice ar putea fi amânate pentru un an sau doi ani. Cea mai recentă idee este de a o schimba în 2022, astfel încât Jocurile Olimpice de vară și Jocurile Olimpice de iarnă să aibă loc în același an, iar 2022 va deveni un "An Olimpic" notabil.


Se spune că mulți membri ai Comitetului Olimpic de Organizare au fost de acord cu planul lui Takahashi, dar există și obiecții. Unii oameni au propus ca toate concursurile să se desfășoare pe teren liber. Comitetul de Organizare al Comitetului Olimpic de Organizare va organiza o întâlnire pe data de 30 pentru a discuta chestiuni specifice.


Dacă Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi anulate sau amânate este în cele din urmă decizia Comitetului Olimpic Internațional, și Președintele IOC Bach a declarat mai devreme că el va urma recomandările Organizației Mondiale a Sănătății.